top of page

Important Message From the Federation of Hellenic American Societies

The celebration of “OXI” Day that will take place on Sunday, October 30, 2022 at the Maliotis Center and your presence along with friends and relatives is requested.


The 2nd attachment is a notice with the agenda for the upcoming General Assembly of our Federation that will take place on November 16, 2022 at 7:00pm at the Maliotis Center. Representatives from all societies must be present and participate. According to our by-laws the message must go out one month prior to the General Assembly. Make sure you put this date and time aside for this very important meeting for our Federation.


Sincerely

Vasilios “Bill” Kafkas, President, FHASNE

Καλημέρα

Συνημμένα έχουμε 2 ειδοποιήσεις που πρέπει να λάβετε πολύ σοβαρά υπ’ όψη.

1ον. Η Ημέρα της 28ης Οκτωβρίου, 1940, ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΟΧΙ, θα εορταστεί την Κυριακή, 30 Οκτωβρίου, 2022 στις 3:00μμ στο Μαλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο. Σας ζητούμε να παρευρεθείτε με συγγενείς και φίλους σας να θυμηθούμε την ιστορία μας και να τιμήσουμε του Ήρωες.

2ον. Η δεύτερη ειδοποίηση έχει και την ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ και είναι για την Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας μας η οποία θα γίνει την Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου, 2022 στις 7:00μμ στο Μαλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο. Όλοι οι αντιπρόσωποι των Σωματείων Μελών της Ομοσπονδίας πρέπει να είναι παρόν/παρούσες και να λάβουν μέρος σε αυτή την πολύ σπουδαία σημασίας συνεδρίαση. Σύμφωνα με το καταστατικό της Ομοσπονδίας σας στέλνουμε την ειδοποίηση και ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ένα μήνα πριν. Σας προτρέπουμε να παρευρεθείτε και να ειδοποιήσετε άλλα μέλη -αντιπροσώπους- του Συλλόγου που πιθανόν να μην έχουμε το e-mail/διεύθυνση να παραβρεθούν και να συμμετάσχουν. Επίσης, εάν κάνατε εκλογές στο Σύλλογό σας και έχετε νέο Διοικητικό Συμβούλιο σας παρακαλούμε να στείλετε ταχυδρομικώς στην Ομοσπονδία σε επιστολόγραφο του Συλλόγου σας το νέο Διοικητικό Συμβούλιο (Ονόματα, Διευθύνσεις..., e-mails).


bottom of page